Δραστηριότητα στην Λαμία

24, 29-30 Ιαν.

 

Σάββατο στις 24/01/2004

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κεντρικής Ελλάδας συμμετείχε στην Έρευνα και Ανεύρεση ατόμου που είχε εξαφανισθεί στην περιοχή του Μπράλου προ τετραημέρου, μετά από πρόσκληση του υπευθύνου της Πολ. Προστασίας Φθιώτιδας.

Η ομάδα που κινητοποιήθηκε, βοήθησε στην επιχείρηση ερευνώντας την περιοχή που είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητο του αγνοουμένου και βοηθώντας τις υπόλοιπες ομάδες και με την κάλυψη των επικοινωνιών μέσου ασυρμάτων για τον εντοπισμό του αγνοουμένου που βρέθηκε τελικά νεκρός.

 

 

Πέμπτη και Παρασκευή (29-30/01/2004 )

Η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κεντρικής Ελλάδας συμμετείχε στον έλεγχο της στάθμης νερού του Σπερχειού ποταμού, που είχε υπερχείλιση στην περιοχή Φραντζόμυλου, μετά από πρόσκληση του υπευθύνου της Π. Προστασίας Φθιώτιδας.

Πέρα από τον συνεχή έλεγχο της στάθμης του Σπερχειού και λόγω του ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν σταματήσει την κυκλοφορία αυτοκινήτων στον δρόμο Λαμίας – Γοργοποτάμου, με βάρδιες σε συνεργασία με τα Μέλη της Λέσχης Εφέδρων Καταδρομέων βοηθήθηκε ο έλεγχος της μη διάβασης των αυτοκινήτων από το σημείο.

ενημέρωση από sv1eyy  12.2.2004