ΝΕΑ 18.12.2001

Από: exarchopoulos saki [sv1em@raag.org]
Αποστολή: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2001 3:35 μμ
Προς: Πίνακα αποδεκτών
Θέμα: ENHMERWSH OEA (1)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
1. Στα πλαίσια της περιοδικής ενημέρωσής σας, κοινοποιώ συνημμένα δύο προσκλήσεις που λάβαμε για αντίστοιχες εκδηλώσεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Η παρουσία όσων συναδέλφων ενδιαφέρονται και μπορούν, είναι επιθυμητή.
Παράκληση ενημερώστε με έγκαιρα για την παρουσία σας, ώστε να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες, στα τηλέφωνα:
(01) 34 27 880 sv1edz
(01) 86 79 947 sv1civ ή sv1eev
2. Μετά την αναγνώρισή μας από την Γ.Γ.Π.Π., πιστεύουμε ότι οι Ο.Ε.Α. θα μπορέσουν να βελτιώσουν την δράση & παρουσία τους, με εξοπλισμό που αναμένουμε να παραχωρήσει η ΓΓΠΠ μέσω της Νομαρχίας Αθηνών. Βεβαίως ο εξοπλισμός αυτός θα αξιοποιηθεί από τις ΟΕΑ που έχουν ή θα συγκροτηθούν σε Νομαρχιακό επίπεδο στον Ελλαδικό χώρο. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει, είναι οι χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν επιλεγεί από την Νομαρχία Αθηνών, για την προμήθεια εξοπλισμού (σύνταξη προδιαγραφών, δημόσιος διαγωνισμός κλπ.) πράγμα που προϋποθέτει διαδικασία πολλών μηνών. Γιαυτό λοιπόν λίγη υπομονή.
3. Η ΕΚΕΑΝ αποφάσισε να προτείνει στην ΓΓΠΠ την διεξαγωγή κοινής άσκησης (on-the-field για την ΟΕΑ & επί χάρτου για τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας) στην αρχή της άνοιξης του 2002. Θα σας κρατάμε ενήμερους επί του θέματος.
Τέλος παρακαλούμε θερμά σε περίπτωση αλλαγής κάποιου στοιχείου σας, να μας ενημερώνετε άμεσα ιδιαίτερα εκείνων που αφορούν e-mail,τηλέφωνα & διεύθυνση.
Ο Έφορος ΕΚΕΑΝ
Saki Exarchopoulos
e-mail: sv1em@raag.org
Tel    : +03  0932-906420
======================

Από: exarchopoulos saki [sv1em@raag.org]
Αποστολή: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2001 4:22 μμ
Προς: Πίνακα αποδεκτών
Θέμα: ENHMERWSH OEA (2)

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης σας γνωρίζω ότι:
Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (κλάδος Ανιχνευτών) ζήτησε από την ΕΚΕΑΝ την τηλεπικοινωνιακή κάλυψη της πρώτης πανελλήνιας Ανιχνευτικής συνάντησης, με την ονομασία “ΕΛΠΙΔΑ 2002”.
Η δραστηριότητα θα εξελιχθεί στο Δυτικό Ζαγόρι – Κόνιτσα, μια περιοχή που διακρίνεται για την φυσική άγρια ομορφιά που τις προσδίνουν τα υπέροχα ποτάμια της (Βοϊδομάτης – Αώος) με τα αναρίθμητα γραφικά πέτρινα γεφύρια και τα παραδοσιακά της χωριουδάκια.
mail_em_1
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της δράσης είναι το καλοκαίρι του 2002, 12 έως 23 Αυγούστου.
Προβλέπεται να συμμετάσχουν 700 Ανιχνευτές και Βαθμοφόροι απ’ όλη την Ελλάδα.
Οι τηλεπικοινωνιακές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν είναι μεγάλες, υπολογίζεται ότι θα χρειασθούν 40-50 τηλεπικοινωνιακοί σύνδεσμοι.
Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν σ’ αυτή την συναρπαστική δραστηριότητα, να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο του τομέα τηλεπικοινωνιών SV1EM, με e-mail ή τηλέφωνο, για περισσότερες πληροφορίες.
======================
Saki Exarchopoulos
e-mail: exarcho@enternet.gr
Tel    : +03  0932-906420
======================
Ενημέρωση sv1rd 18/12 10:00